Om ShahStudio

Bak ShahStudio

Mitt navn er Mansoor Shah og jeg har nå startet å jobbe som frilanser (tar imot oppdrag fra ulike arbeidsgivere) for å få økt erfaring og kunnskap i det jeg driver med. Jeg bor på Kolbotn og driver daglig med grafisk design, gjennom studie og jobb. Denne websiden er laget for å kommunisere med kundene og vise frem mine ferdigheter og tidligere arbeid. Jeg er 21 år gammel og går på Noroff fagskole. I år fullfører andre året i kurset Multimedia Design. Jeg har tidligere tatt en rekke med oppgaver fra ulike arbeidsgivere, og nå har jeg tatt ett steg høyere i karrieren ved å lage min egen bedrift: Shahstudio. Jeg har drevet med grafisk design i over 5 år, nå skal jeg ta en Bachelor i Creative Art på Deakin University i Australia.

Målet mitt med denne websiden er å få enklere kontakt med kunder og være mer synlig i markedet. Over kan du se hvilke programmer jeg kjenner til og hva slags ferdigheter jeg har tilknyttet til grafisk design. Jeg tilbyr helhetlige løsninger innen visuell kommunikasjon. Enten om du vil ha ny logo, webside, plakat, visittkort, flyer, emballasje design, magasin eller redigere bilder (ta en titt på min portfolio) – jeg tilbyr gjennomtenkte løsninger som vil ta bedriften din til ett høyere nivå.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for de forskjellige tjenestene?

Prisen for hver enkelt tjeneste varier ut ifra omfanget på arbeidet, derfor er det vanskelig å sette en fast pris. Vi setter våre priser etter å ha snakket med kunden. Men prisene mine er veldig rimelige forhold til markedsprisen uansett tjeneste. Viktigste for meg er å levere ett arbeid som er over krysser forventningene til kundene og de bruker meg igjen når de har behov for en av mine tjenestene.

Hvor langt tid tar det å få jobben gjort?

Hver jobb tar ulik tid. Det er ikke mulig å fastsette tid på forhånd, noen tjeneste går mye fortere enn andre. Men tiden blir avsatt når vi snakker med kundene våre før tjenestene blir utført. Vi kommer til enighet med våre kunder om når det passer dem og når de trenger det, og da leverer vi tjeneste presist etter avtalt tid.

Hvordan kan vi sende inn vår bestilling?

Dere kan sende inn deres bestilling på E-post, eller gjennom vår webside så tar vi kontakt tilbake så fort som mulig og snakker nærmere med dere om oppdraget.

Har du flere spørsmål så kan du sende det til oss gjennom E-post så skal vi svare deg så fort som mulig.

Comments are closed.